06-4351 4267 yvon@novytijd.nl

Online en hybride events

“Wat maakt een event succesvol

in deze dynamische tijd? 

Heb je geen idee hoe je met de restricties een succesvol event kan organiseren? Online, hybride of live? Welke techniek heb ik nodig en wat zijn goede online event platforms? Is er studio nodig of kan het bij ons op locatie?
De ontwikkelingen volgen elkaar in sneltrein vaart op en daardoor ontstaan veel vragen.

Een succesvol event in deze tijd

Met een aantal restricties mogen events weer plaats vinden voor een gelimiteerd aantal personen afhankelijk van de grote van de zaal. Hier rekening meehoudend zijn er op dit moment drie manieren om een event te organiseren:

  • Live event; volgens de regels van het RIVM zoals de 1.5m afstand
  • Online event; via livestream de mogelijkheid om een grote groep te bereiken
  • Hybride event; geef de genodigden de keuze om live of online aanwezig te zijn.

De afgelopen maanden heb ik de ontwikkelingen op de voet gevolgd en ben ik helemaal op de hoogte van de mogelijkheden en heb ik een netwerk van partners opgebouwd die gespecialiseerd zijn in online events.

Online event
Life streaming event

Specialist

De organisatie van een hybride of online event kent een aantal overeenkomsten met live events, maar vereist een andere aanpak. Om een onvergetelijke digitale event experience te creëren, is het belangrijk om op een andere manier naar de inhoud en organisatie te kijken.

Belangrijke onderdelen zijn de programmering, interactie, fun en verbinding. Bij de invulling van deze vier peilers en het afstemmen op het doel van het event, de doelgroep en het aantal verwachte deelnemers, kan ik ondersteunen.

De diensten die ik aanbied

Per bedrijf verschilt de behoefte en de vraag. Die zijn uiteenlopend van een advies tot de organisatie van het gehele event.

Online / hybride event

Als online eventmanager ontzorg ik je volledig. Van advies bij het samenstellen van een programma, het uitnodigingstraject, de locatie, de techniek, de presentator, een eventbox, tot het script etc. 

Streaming event

Denk hierbij aan een webinar, online strategiesessie, ALV of een training. Met onze flexibele studio bied ik hiervoor in veel gevallen een passende oplossing.

Advies

Heb je de organisatie al redelijk in de steigers staan maar wil je advies over de mogelijkheden om het event in een online of hybride vorm aan te bieden, neem gerust contact op. 

Content creatie

Korte video’s, bedrijfsfilms of animaties zorgen voor een extra beleving gedurende het event. Samen met verschillende partners is het mogelijk om deze content te creëren voor het event.

Flexibele studio

Met de inzet van de flexibele studio is het mogelijk om voor elk online event een geschikte locatie te kiezen. Dit kan een kantoor, trainingsruimte, showroom, fabriek of de eventlocatie zijn. De hoge kwaliteit videoproductie is live geschakeld en vervolgens gestreamd naar jouw gewenste platform. Lees het artikel op Meeting Magazine.

Teambuilding activiteiten

Ook teambuilden kan online! Er is aantrekkelijk van digitale pubquizen, escape room expriences, online peptalks en zelf virtuele borrelapps. Net wat bij jouw bedrijfscultuur past. 

Een online event organiseren we samen